Contact Blog About Free Meditation START HERE Login

Mijn eerlijke B-School Review

Uncategorized Feb 13, 2019

Ben jij nieuwsgierig naar B-School? Denk je erover om B-School te doen? Hier is mijn 100% eerlijke review over B-School, plus antwoorden op jouw meest gestelde vragen.

Ik krijg krijg vaak vragen over B-School van Marie Forleo, dus hierbij mijn 100% eerlijke review.

Als jij geinteresseerd bent in B-School, en hebt Marie's GratisTrainingsserie nog niet gedaan, ga dan hier naar toe en vul je gegevens in.

Weet je al dat je B-School wilt doen? Je kunt je HIER direct inschrijven. 
En HIER kan je meer lezen over mijn bonus. 

In deze review ga ik met je delen wat B-School is, waarom ik het een heel waardevol programma vindt, en voor wie ik denk dat het geschikt is (en voor wie niet).

Ik ga je ook vertellen hoe jij mijn B-School Bunus kunt krijgen, als B-School koopt via mijn link. Als jij nieuwsgierig bent naar B-School, lees dan verder.


Dit is mijn eerlijke ervaring met Marie’s programma.
Ik deed B-School in 2014. Het was een van de beste beslissingen die ik ooit gemaakt heb in mijn bedrijf (en mijn leven). Ik ging van onderbetaald, bijna-burnout, naar een business die ik volledig kan runnen van mijn laptop, waar ik 10.000 euro per maand of meer verdien. Ik had dat niet kunnen doen zonder de basis die gelegd is in B-School.

Op 21 en 23 Februari geeft Marie Forleo een gratis LIVE masterclass - toffe kans om kennis met haar te maken.

Klik hier om je aan te melden voor de masterclass

Wil jij meer weten over mijn B-School Bonus?
Ja, dat wil ik!

 

Wat is B-School?
B-School is een 8-weken, online programma. Je leert doormiddel van videos, elke week wordt er een nieuwe module vrijgegeven. In een besloten Facebook groep kan je je vragen posten, en er zijn coaches die die vragen beantwoorden.

B-School geeft je alle ingrediënten om jouw bedrijf te starten of te groeien, door het internet op de beste mogelijke manier in te zetten. Het maakt niet uit of je een online bedrijf hebt, producten of diensten verkoopt, B-School leert je hoe je meer ideale klanten kunt vinden, en hoe je je bedrijf op de lange termijn succesvol kunt laten zijn.

Marie’s programma beslaat de door haar gedefinieerd 6 pilaren van een onderneming:

1. Profit Plan - Maak duidelijke keuzes in waar jij je op richt in je bedrijf, zodat je bedrijf financieel gezond is en groeit.
2. Website - zoals Marie zegt: Websites that sell and don’t suck
3. Communicatie - Creeer een communicatie-plan dat je energie geeft en dat de juiste klanten aantrekt
4. Alles over je email lijst.... ‘The gold is in the list’.. Jouw email lijst is een essentieel onderdeel van je bedrijf. Leer hoe je ‘m consistent kunt laten groeien!
5. Creëer producten en services die zichzelf verkopen.
6. Marketing - wordt verliefd op marketing, leer hoe je jezelf kunt verkopen, en hoe je dat het leukste gedeelte van je onderneming kunt maken!

Marie’s programma zit super goed in elkaar. Het is een complete ‘roadmap’ naar een succesvol (online) bedrijf.

Het is een Amerikaans programma, en dus helemaal in het Engels. Wat ik daar zo fijn aan vind, is dat het de meest up-to-date online marketing strategieen en inzichten deelt (gezien Amerika toch altijd wat eerder is met die dingen dan Nederland, lig je daardoor meteen een eind voor op andere Nederlandse ondernemers!)

Als je interesse hebt in het programma, en je wilt meer gedetailleerd weten wat erin voorkomt, dan kan je dat hier lezen.

Om meer te weten te komen over wat mijn mening is over B-School, en om te weten te komen hoe jij B-School kunt doen mét mijn gratis coaching, blijf doorlezen.


Mijn 100% eerlijke review over B-School.
Zoals ik al eerder zei, B-School doen was voor mij de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb in mijn onderneming. Ik deed B-School toen ik, na 17 jaar als theater- en dansdocent en choreograaf te hebben gewerkt, tegen een burnout aanliep.

Al deed ik altijd het werk dat het dichtste bij mijn hart lag, waren mijn twee bedrijven financieel niet erg succesvol.

Dat kwam ook omdat ik mijzelf zag als docent en kunstenaar, en niet als ondernemer. Terwijl ik dat in feite wel was!

Door B-School te doen maakte ik een aantal levensveranderende keuzes in mijn leven:
Ik besloot met alle projecten te stoppen die mij teveel werk kosten, waar ik energie in verloor en waar ik te weinig mee verdiende. Ik maakte een helder financieel plan in mijn bedrijf, en ontwikkelde de producten en diensten die mij voldoening geven, en waarmee ik mijn financiele doelen kan behalen.

Ik omarmde het idee van online werken, en kraakte hiermee een code waardoor ik verschillende geldstromen in mijn bedrijf kan creëren. Ik werk actief met mensen een op een en in groepen, maar ik heb ook digitale producten waardoor ik passief inkomen genereer.

Resultaat: Ik leid een lichter leven, en doe mijn werk met meer voldoening. Ik heb de vrijheid te werken waar ik wil en ik maak keuzes in mijn bedrijf die heel dicht bij mijn hart liggen.
Plus, ik verdien nu het geld waardoor ik de levensstijl kan leven die ik echt wil - wat voor mij betekent dat ik kan reizen, dat ik trainingen, cursussen en conferenties kan bijwonen die mij in staat stellen mijzelf te ontwikkelen en dat ik mijn werk met mij klanten met volle overgave kan uitvoeren.

Ik ben ervan overtuigd dat B-School het beste programma is op dit moment, dat je een complete roadmap geeft van business(idee) naar een succesvol bedrijf dat echt bij je past.

 

De inhoud van het programma
De progamma content is top van de top in Online Marketing. En het is actueel. Dat is heel belangrijk in de online wereld, want wat vandaag werkt is morgen weer anders. Marie heeft een gave om ingewikkelde concepten zo te vertalen dat ze voor iedereen (zelfs voor beginners) goed te volgen zijn.

Daarom werkt dit programma ook goed voor mensen die aan het begin van hun bedrijf staan. Als je eenmaal een B-Schooler bent, dan blijf je dat ook. Je hebt altijd toegang tot de programma content en elk jaar mag je weer meedoen met de ‘live’ ronde.

Ik doe het nu voor het 5e jaar, en elk jaar haal ik weer nieuwe dingen uit de lessen. Dat geeft aan dat het programma veel diepte heeft, en ook voor reeds bestaande bedrijven heel waardevol is.

Als je gedetailleerd wilt weten hoe het programma eruit ziet, dan kan je daar hier uitgebreid over lezen.

 

De B-School Community
Zoals ik hierboven al schreef, als je B-School koopt, word je een B-Schooler!
En dat is super waardevol. Als jij een ondernemer bent, dan weet je hoe het soms eenzaam kan zijn, of hoe je soms onbegrip kunt krijgen van je omgeving. Door een onderdeel te zijn van de globale B-School community, heb je ineens toegang tot een grote groep vrouwen, die allemaal dezelfde dromen, idealen najagen.

En nog belangrijker, die hun dromen ook allemaal in praktijk brengen. De community alleen is eigenlijk het programma al waard. Je leert veel van elkaar. En het belangrijkste: Je ziet dat alles wat jij wilt en voor je ziet ook echt mogelijk is. Dat helpt je om in jezelf en je bedrijf te blijven geloven, en om actie te blijven ondernemen. Dat is onbetaalbaar.

Fun fact: Er zijn B-Schoolers over de hele wereld. Ik heb in de afgelopen jaren op verschillende plekken gewoond, en door de B-School groep vond ik dan B-Schoolers die ik kon ontmoeten; Ik


Wat is B-School en wat is het niet
B-School is een compleet programma om je te leren hoe jij het internet optimaal kunt inzetten om jouw eigen bedrijf te starten om te groeien.
Het leert je:

 • Hoe je van al je business ideeen het beste kunt kiezen.
 • Hoe je wijze keuzes kunt maken in je bedrijf, zodat je succesvol bent zonder jezelf te overwerken.
 • Hoe je kunt bepalen wie nu echt jouw ideale klant is.
 • Welke offers en producten jij in je onderneming aan gaat bieden.
 • Hoe je die offers en producten zo positioneert dat je er goed voor betaalt wordt.
 • Hoe je van marketing gaat houden, en je het oprecht een leuk onderdeel gaat vinden van je bedrijf.
 • Hoe je verkoopt, zonder dat je je er ook maar een moment ongemakkelijk bij voelt.
 • Hoe je je bedrijf op de lange termijn succesvol houdt Hoe je een bedrijf inricht dat helemaal aansluit met wie jij bent en wat jij wilt in dit levenWat je niet vindt in B-School

 • Hoe je je belasingaangiftes in moet vullen.
 • Hoe je je business administratie moet bijhouden.
 • Hoe je jouw onzekerheden, twijfels, negatieve overtuigingen overwint, zodat je al je plannen ook met gemak kunt uitvoeren (Bonus alert!)
 • In B-School krijg je wat persoonlijke coaching, altijd in een groepsverband. Je hebt geen persoonlijke coach die jou helpt op het moment dat je vastzit op een bepaald onderdeel (Dit is waar de meeste mensen die het niet lukt om binnen 6 maanden na B-School succesvol te zijn in hun bedrijf, op vast lopen). (Bonus Alert #2!)
 • Hoe je sales gesprekken kunt doen met potientiele klanten, waarmee je een 60- 80-% slagingskans hebt in jouw sales (wat essentieel is in de eerste jaren van je bedrijf!) (Bonus Alert #3)

Ik vind B-School geweldig en ik geloof helemaal in dit programma. Wat ik het grootste struikelblok vind, is dat er geen persoonlijke coaching is. Daarom kan ik niet wachten om je te vertellen over mijn bonus, en over wat het betekent als je B-School via mijn link besluit te kopen.

Hoe je het meest uit B-School kunt halen.
Wat voor mij het grootste verschil heeft gemaakt, is dat ik elke week tijd heb gemaakt om aan het B-School programma te werken. Ja, je hebt voor altijd toegang tot het programma, maar als je in de live ronde 1-4 uur per week aan B-School kunt besteden, ga je mee in de energie van iedereen die meedoet op dat moment, en dat werkt heel motiverend.

Er is iets wat Marie vaakt benoemt: ‘Insight without action is worthless’, en dat is de sleutel om dit programma te laten lukken. Alles wat je leert is zo gelaagd, dat je het kunt implementeren in de komende jaren. Bepalen wat je NU kunt doen, en dat ook meteen doen, is de sleutel tot snel succes.

En dat vertaalt zich in het feit dat je meteen (meer) geld gaat verdienen. Wat natuurlijk heel fijn is, want dan heb je je investering terug voordat het live programma afgelopen is. Mocht je niet minimaal een uur per week hebben om er nu aan te besteden, maar je weet van jezelf dat je echt gemotiveerd bent om dit te gaan doen, dan zou ik B-School nu kopen en niet nog weer een heel jaar wachten.

Plan het dan alvast in in een periode dat je meer tijd hebt, en ga ervoor in jouw eigen timing! Wat heel bijzonder is, is dat de B-School community het hele jaar door actief is. Dus als jij nu besluit mee te doen, maar pas later de tijd inplant om de modules door te werken, dan kan je nog steeds heel veel halen uit de internationale online community!

 

Waarom ik iemand anders’ programma promoot
Voor degene die mij kennen, weten dat ik niemand anders programma promoot dan B-School. Dus waarom dan wel Marie’s programma?

Ten eerste omdat B-School zo’n positief effect heeft gehad op mijn bedrijf en leven, ik kan niet anders dan het van de daken schreeuwen.

Ten tweede, omdat, als ik met klanten werk die al B-Schooler zijn, ik gewoon merk dat ze net een stap voor zijn op mensen die het programma niet gedaan hebben.

Als ik in mijn privé coaching alle kennis zou moeten overdragen wat je ook in B-School kunt leren, dan kost je dat tenminste €20.000. Ik werk met vrouwelijke online ondernemers en help hen om hun bedrijf volledig in lijn te hebben met wie ze echt zijn, en daarmee heel goed geld te verdienen.

Ten derde, de B-School community is internationaal en super waardevol. Als je alleen met mij zou werken, zonder B-School te doen, dan mis je dat, en ik gun je dat jij daar ook onderdeel van bent!

Ik ben ervan overtuigd dat het feit dat ik B-School met jou deel, een win-win-win situatie is: Jij krijgt de kans om onderdeel uit te maken het wereldwijde beste programma dat er bestaat als het gaat om online marketing,

En als je via mijn link meedoet, dan kan ik met jou in een intieme groep van ondernemers, en een op een aan de slag om jouw bedrijf super succesvol te maken.

Hoe je gratis coaching met mij kunt krijgen + een B-School implementatie dag met mijzelf en online business coach Alex van Ginneken.
Ik ben super trots om een partner te zijn van Marie en haar programma aan te bevelen. Als jij B-School koopt via mijn link, dan krijg je mijn Bonus Programma er helemaal gratis bij.
Ik was zo enthousiast toen ik B-School ging doen in 2014 (op Bali.. het enige wat ik deed, was eten, slapen, yoga les geven en B-School doen!). Toen ik het programma afrondde, had ik de basis van mijn online business staan en een hoofd vol inspiratie en ideeen. Maar ik moest zelf uitvinden hoe ik het nu voor me ging laten werken.

Ik heb achteraf keuzes gemaakt, die me onnodig geld en tijd kostten. Wat er ook gebeurde, ik ging door, stap voor stap.

Maar voor de meeste ondermers is het een enorme uitdaging om helemaal alleen alle stappen te blijven zetten.

Er zijn gewoon momenten dat je met iemand wilt sparren, of waar je, doordat je er middenin zit, echt iemand kunt gebruiken die het pad voor jou heeft bewandeld.
En dan nog mijn grote ontdekking een paar jaar geleden: wanneer jij in je ‘conscious mind’ plannen en ideeen maakt, maar je in je ‘subconscious’ negatieve overtuigingen hebt… dan lukken de dingen niet!!

Kortom als jij de beste informatie van de wereld ontvangt (van Marie in dit geval) maar jij hebt belemmerende overtuigingen (en geloof mij, we hebben ze allemaal) dan kan het heel lastig tot onmogelijk zijn om het geleerde in de praktijk te brengen.

Een groot gedeelte van het werk doe dat ik doe met mijn vrouwen over de hele wereld, is op het gebied van overtuigingen, en dat is wanneer een programma zoals B-School ineens 1000% beter voor ze gaat werken. In andere woorden, dat is wanneer de resultaten ineens daar zijn! (en dat zie je op je bankrekening!)

De vrouwen die B-School via mij hebben gedaan, zijn het er allemaal over eens: door de intieme groep, en de een op een coaching, hebben zij het meest uit B-School kunnen halen. (Ik heb zelfs meerdere aanvragen gehad om de bonus te kunnen kopen, voor mensen die eerder al B-School hebben gedaan!)


Wat krijg je als je B-School met mij doet

 • Wekelijkse implementatie calls gedurende het B-School programma waar ik je help om precies dat uit de content te halen, wat jij nu kunt toepassen in jouw bedrijf (onthoudt: Insight without action is worthless)
 • Een Plek ik mijn Money Flow Intensive Groepsprogramma, dat je helpt om alle limiting beliefs rondom geld, succes en het hebben van een booming business, verleden tijd te laten zijn!
 • Gratis toegang tot het Money Flow Biz Event met mijzelf en mijn Business Coach Alex van Ginneken waar we specifiek ingaan op hoe je alle B-School materiaal in Nederland het beste voor je kunt laten werken + nog veel meer
 • Een 1 op 1 sessie, die je tijdens elk moment van de 8 weken live B-School ronde kunt inzetten! 30 minuten gratis 1 op 1 coaching,|
 • Toegang tot de intieme FB groep - waar ik al jouw vragen beantwoord, en waar ik elke week start met een MONDAY MORNING BOOST - waar ik je help om buiten alles business gerelateerd, je ook goed te voelen in je lijf en in je hoofd (essentiele ingredienten voor succes!

Totale waarde: meer dan €1750


Wat moet je doen om mijn B-School Bonus Bundel te krijgen:
Stap 1
Als je dat nog niet gedaan hebt: doe hier mee aan de gratis training
Stap 2
Om de bonus te krijgen moet je meedoen via mijn link. (Link is beschikbaar vanaf 18 feb)
Stap 3:
Jij krijgt jouw uitnodiging voor mijn Bonus programma, dat plaatsvindt tijdens en na de live ronde van B-School.
Stap 4:
Je bent klaar om de wereld te veroveren met jouw business!!

Belangrijk
Je kunt mijn bonus alleen krijgen als je je aanmeldt voor B-School via mijn link. Doe dat hier. (link beschikbaar vanaf 19 febr 2019)

Het is het beste om B-School te kopen zo snel je er klaar voor bent om dat te doen. Zo weet je zeker dat je mijn bonus krijgt (we hebben een beperkt aantal plekken, gezien de prive aandacht die we geven aan elke deelnemer!)

Wanneer je B-School hebt gekocht, krijg je een email van mijn assistent, die je alle informatie gaat geven over het bonus programma. Wees er zeker van dat je de juiste beslissing maakt.


Checklist... is B-School goed voor mij...

Ik heb een korte checklist voor je, die je vertelt of het een goede beslissing is om B-School te doen, en om het via mij te doen. Als je ‘ja’ kunt zeggen op de meeste vragen, dan zit je zeker goed.

 1. Ik ben gemotiveerd om mijn bedrijf te starten of te laten groeien.
 2. Ik vind het gaaf om deel uit te maken van een internationale community.
 3. Ik wil alleen maar leren van de besten.
 4. Grote groepen zijn te gek, maar ik vind het belangrijk om ook persoonlijke aandacht te krijgen.
 5. 2019 is het jaar waarin ik het echt wil laten gebeuren: ik ben er klaar voor mijn dromen te leven!

Kan je 'ja' antwoorden op tenminste 3 van de bovenstaande punten?
Dan kan ik je verzekeren dat B+School + Relinde jouw pad is naar een business en een leven waar je alleen maar verliefd op kan zijn.
Ga HIER naar toe om je direct aan te melden voor B-School + Mijn Bonus.
Ga HIER naar toe als je meer over mijn bonus wilt lezen.

Wil jij het er met mij persoonlijk over hebben, of B-School voor jou is?
Ja, dat wil ik!

Close

LOVE THIS THEME?

ENTER FOR THE OPPORTUNITY
TO WIN A FREE THEME!